Dua Tonggak Utama Tiada Menjelang Pertemuan

Tiada Brendan Gan, tiada Khairul Azhan Khalid, itu perkemb@ngan terkini daripada kem Selangor yang terp@ksa berhadapan Johor Darul Tazim tanpa kelibat dua watak penting ketika The Red G!ants berhasrat melakar kejvtan dalam aksi Liga Super di Stadium Sultan Ibrahim Sabtu ini.

Terenc@tnya perancangan itu sudah pasti, Brendan digantvng perlaw0nan ekoran mengutip kad merah ketika bertemu Melaka manakala Khairul Azhan bakal melangsungkan perkahwinan pada tarikh perlawnan Sabtu ini.

“Mereka merupakan pemain yang penting kepada pasukan namun pasukan tidaklah bergantvng kepada dua pemain sahaja, kami akan memilih pemain yang bakal mengisi kekos0ngan mereka dan berharap untuk membuktikan kemampuan terbaik,” kata pengendali Selangor, B. Sathianathan.

Bagaimanapun, Sathiananthan tidak melihat Selangor hanya perlu bergantvng kepada dua pemain ini semata-mata malah berhasrat mencipta kejvtan kekal menjadi m0dus 0perandi dalam usaha untuk meleng@hkan kejuaraan kali ketujuh JDT dalam sa!ngan Liga Super.

“Ramai yang sudah menjangkakan kekal@han Selangor di tangan JDT. Kami sudah menjangkakan kemenangan Liga Super buat kali ketujuh buat JDT, selepas perlawnan berdepan kami, mereka hanya memerlukan dua kemenangan untuk bergelar juara.”