Perkhabaran Baik Dari Luqman Hakim

Khabar baik datang dari bumi Belgium apabila penyrang skuad B-19 tahun negara, Luqman Hakim menunjukkan perkembangan p0sitif bersama kelab beliau, KV Kortrijk.

Perkara ini dikongsikan oleh salah seorang sumber yang rapat dengan Luqman dimana beliau telah berhubung dengan salah seorang jurulatih di Kortrijk dan jurulatih tersebut meneg@skan menunjukkan perkembangan p0sitif.

Sedikit maklumat mengenai Luqman dimana salah seorang jurulatih di Kortrijk memberitahu Luqman menunjukkan perkembangan yang p0sitif. Staf kejurulatihan sedar Luqman mempunyai bakat namun beliau perlu memperbaiki tahap kecergasannya.

Tambah jurulatih tersebut, Luqman merupakan salah seorang pemain yang mempunyai kepant@san dikalangan pemain. Namun Luqman perlu meningkatkan lagi tahap kecergasan dan fiz!kal bagi mengelakkan k3ceder@an dan juga membolehkan beliau beraksi di peringkat tertinggi.

ā€œIni bermaksud kita mungkin tidak dapat menyaksikan Luqman beraksi buat kali pertama dalam saingan liga. Jadi kita perlu memberi waktu kepadanya dan bersabar,ā€ kata sumber tersebut.

Luqman telahpun menampilkan prestasi terbaik dimana beliau berjaya menjaringkan gol ketika beraksi bersama skuad B-21 dan juga skuad senior.

Graduan Akademi Mokhtar Dahari (AMD) itu menjaringkan gol ketika Kortrijk B-21 tahun berdepan KRC Gent. Luqman turut menyumb@ng jaringan pada satu perlawnan persahabatan skuad seni0r KV Kortrijk.