Terima Kasih Zamburger

“TERIMA kasih Zamburger”. Itu reaksi bekas kapten Kelantan, Mohd Badhri Radzi selepas pemilik baharu The Red Warr!ors , Norizam Tukiman atau Zamburger melangsaikan semua bayaran hut@ng lapvk kepadanya semalam.

Mohd Badhri berkata, beliau bersyukur apabila masalah yang menghantu!nya sebelum ini menemui tit!k n0ktah biarpun terpaksa menunggu untuk beberapa ketika sebelum ini.Saya bersyukur dan berterima kasih kepada Zamburger di atas pembayaran ini. Begitu juga kepada semua pihak termasuklah barisan exco Persatuan Bola Sepak Kelantan yang telah untuk melunaskan bayaran hut@ng sebelum ini, katanya.

Menurutnya, sikap terpuji Zamburger itu membuktikan beliau tidak bercakap kos0ng.Beliau memberitahu, usahawan burger dan pakar pelabvran itu mengotakan janji untuk mencuci semua hut@ng lapuk yang membel3nggu TRW sebelum ini.Sementara itu, Kelab Penyokong Siber Bola Sepak Kelantan memuji gerak kerja dan usaha Zamburger mencuci hut@ng lapuk TRW itu.

Presidennya, Mohd Nurul Md Yusoh berkata, usaha tersebut memperlihatkan kom!tmen tinggi anak jati Johor itu untuk memul!hkan semula imej TRW.Saya tabik kepada Zamburger kerana sanggup menjadi penyel@mat TRW dengan membeli keseluruhan pegangan saham dalam pasukan itu, katanya.

Sinar Harian semalam melap0rkan, meskipun baharu tiga minggu menggalas tanggungjawab sebagai pemilik TRW Zamburger mengotakan janji mencuci hut@ng lapuk pasukan itu apabila mengeluarkan belanja berjumlah RM3.6 juta untuk urusan tersebut.Bayaran itu melibatkan hut@ng 15 bekas pemain dan pegawai yang pernah menabur bakti bersama TRW bermula dari musim 2017, 2018 dan 2019.

Antara pemain yang terlibat ialah Khairul Fahmi Che Mat, Branden Gan, Flavio Beck Junior, Bruno Lopez, Alaeddine Bouslimi, Alessandro Celin, Seydi L Imam, Mohd Farish Shah Rosli, Amiridzwan Taj Tajudin dan Mohd Nor Farhan Mohamad.

Barisan pegawai pula merangkumi Sathit Bensoh, Mohd Hisham Jainuddin dan Mohd Hashim Mustapa serta itu turut melibatkan pengendali pasukan musim ini iaitu Yusri Che Lah.Kesemua tvnggakan hut@ng itu berjumlah RM2.4 juta yang dibayar secara penuh kepada semua bekas pemain dan pegawai yang terlibat.