Barisan pemain Negeri Sembilan menggalas tugas berat dalam aksi keempat Liga Super men3ntang Petaling Jaya (PJ) City, Sabtu ini.

Pemain skuad Jang, Sean Selvaraj berkongsi kepada wartawan Astro Arena, Syakirah Zulkifly, bahawa dia dan rakan sepasukannya sedia menyahut cabaran yang dilontarkan jurulatih, K. Devan, yang mewajibkan tiga mata ketika berdepan bekas pasukannya sambil Sean sendiri membvru hadiah hari jadinya yang ke-26 yang disambut pada Isnin lalu.

Mereka tiada pemain import tapi masing-masing mempunyai pemain tempatan yang baik.

Pertemuan ini akan menjadi ujian terbesar buat kami. Kami diberi tugas untuk membawa pulang tiga mata berdasarkan persembahan baik lawan.

“Kami perlu gunakan kudrat lima pemain import yang ada dengan sebaiknya.”Siapa yang ingin yang menang, dia perlu menunjukkan kemahuan yang lebih tinggi,” katanya ketika dihubungi.

Selepas tiga perlawanan Liga Super, Negeri Sembilan belum tewas sambil mencatat kemenangan tunggal ke atas Sabah, tetapi Sean yang sering dipertaruhkan dalam babak kedua sentiasa bersedia dengan sebarang kemungkinan demi merealisasikan hajat jurulatihnya.

“Jurulatih mula menerapkan taktikal, malam semalam jurulatih menuntut tiga mata daripada kami.
Kami kini lebih fokus. Kami sepatutnya menang ke atas Penang dan Selangor.

sumber:- SA

“Kami tidak boleh beri alasan lagi, kami kena kutip tiga mata ke atas PJ City,” katanya.