sukan

Vida enggan mengalah

Datuk Seri Hasmiza Othman atau Datuk Seri Vida tetap akan berjuang mendapatkan Kelantan FC biarpun kelab itu akan diberikan kepada individu lain.

Jelas Vida, beliau tidak akan sama sekali mengaku kalah meskipun pemilik Kelantan FC, Norizam Tukiman sudah mengesahkan bakal bekerjasama dengan seorang VVIP berstatus Datuk, sekali gus tidak akan menjual pasukan itu kepada Vida.

“Saya tetap akan dapatkan Kelantan FC. Cepat atau lambat, saya takkan mengaku kalah,” katanya ketika dihubungi Arena Metro.

Ujarnya lagi, perbincangan bersama Norizam sebelum ini berjalan lancar, namun masing-masing tidak dapat memberi persetujuan dan persepakatan di atas beberapa perkara.

“Saya sudah tiga kali jumpa Norizam, tapi ialah bukan mudah nak keputusan dalam masa singkat. Jadi persepakatan tak dapat dicapai.

“Tapi saya tetap yakin Kelantan FC akan dapat kat saya,” katanya.

Ditanya mengenai terma perbincangan, Vida tidak dapat mendedahkan, namun mengakui Norizam seorang yang baik hati dan mudah memberi kerjasama.

“Walaupun ramai cakap macam-macam mengenai Norizam, saya yang berjumpa dan bersemuka dengan beliau, anggap Norizam yang mudah didekati.

“Beliau baik dan sangat membantu,” kata usahawan kosmetik itu.

Terdahulu, Arena Metro mendedahkan bukan Vida mahupun Erfan Akif, tetapi sebaliknya seorang tokoh berstatus VVIP dijangka menjadi pemilik baharu Kelantan FC.

sumber:- HM

Sebelum ini, Vida dan Erfan dikatakan pesaing yang akan membeli TRW daripada Norizam bagi menjadi pemilik baru kelab terbabit.